Prijslijst kaarten

Ik-Geboren heeft hier een overzicht gemaakt met alle prijzen van alles wat je voor mij kunt bestellen zoals: kaartformaten, enveloppen en verzendkosten en zijn incl. BTW. De prijzen zijn voor gedrukte kaarten ongeacht het aantal aanpassingen die je maakt, kleuren die je gebruikt, of foto's die je toevoegt. Je mag ze ook zomaar even bellen voor als je hun hulp nodig hebt.

Ze hebben een minimale afname, wat 10 stuks is. Het wordt als pakket geleverd en je kunt deze zelf vanaf thuis versturen.
Er is keuze uit vijf papiersoorten en acht kleuren enveloppen. Om er zeker van te zijn dat mijn kaartje naar wens is kun je vooraf een drukproef bestellen voor weinig, soms hebben ze ook een code voor echt helemaal gratis, daar mag je altijd om vragen. Heb je geen code voor een gratis kaartje, dan kost het ook maar € 2,54. Ze gaan dan echt één kaartje drukken en toesturen zoals papa of mama mijn kaartje hebben bedacht. Als ik wat ouder ben heb ik een heel leuk geboortekaartje.
 
Onderstaande prijzen gelden voor het standaard papiersoort : invercote creato - gebroken wit


Je kunt bij Ik-Geboren kiezen uit 5 papiersoorten, alle papiersoorten zijn van stevige kwaliteit (minimaal 300 grams).

1. Invercote creato, gebroken wit, dit is het standaard papiersoort (geen meerprijs)
2. On-offset, mat wit, dit is een helder witte papiersoort ( meerprijs € 0,05)
3. UV-coating, dit is het  Invercote creato papiersoort maar op de voorzijde voorzien van een hoogglans laag ( meerprijs € 0,10)
4. Linnen, dit is een luxe papiersoort waarin een structuur verweven zit. ( meerprijs € 0,15)
5. Metallic, dit is een luxe papiersoort waarin een metallic glans op beide zijden van de kaart zit ( meerprijs € 0,15)


Verzendkosten

Alle kaarten en/of enveloppen worden als pakket van maandag t/m vrijdag verzonden met UPS, Packs of PostNL en in de regel de dag erna geleverd mits voor 12 uur besteld. Bestel je in het weekend dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd. Voor Belgie en Duitsland: iedere avond worden de pakketten voor deze landen met een koerier bij de de grens afgeleverd dus in de meeste gevallen zijn deze er ook de volgende dag.

Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst dus verzend het pakket naar een adres waar iemand aanwezig is. Indien er niemand aanwezig is wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen.

Als je een drukproef doordeweeks voor 12 uur bestelt, dan wordt deze 's middags gedrukt en in de regel de volgende werkdag door PostNL geleverd. Bestel je in het weekend dan zal deze maandag gedrukt worden en in de regel dinsdag geleverd. De leveringsduur binnen en buiten Europa verschilt per land en kun je op de site van PostNL zelf terug vinden.

De algemene voorwaarden van PostNL, Packs of UPS zijn van toepassing op alle verzendingen.

Prijzen
Verzenden

Nederland

Europa

Wereld

Drukproef

€ 0,64 (1 postzegel)

€ 0,90 (1 postzegel)

€ 0,95 (1 postzegel)

Enveloppen vooraf

€ 8,50 Pakketservice

€ 14,80 Pakketservice

€ 17,50 Pakketservice

Alleen kaarten

€ 8,50 Pakketservice

€ 14,80 Pakketservice

€ 17,50 Pakketservice

Kaarten + enveloppen

€ 8,50 Pakketservice

€ 14,80 Pakketservice

€ 17,50 PakketservicePapiersoorten

drukproef kaartenDe kaarten zijn leverbaar op vijf papiersoorten namelijk gebroken wit, mat helder wit, hoogglans, metallic en linnenpersing. De prijs verschilt per papiersoort.

Drukproef

Van een kaart kun je vooraf eerst een drukproef bestellen. Een drukproef bestaat uit jouw gemaakte kaart gedrukt op één van de vijf papiersoorten en verstuurd in de kleur envelop van je keuze. In de envelop wordt tevens een papierwaaier bijgesloten met een sample van de papiersoorten. Een proefdruk bestel je al voor € 1,60 (totaal € 2,54 incl. envelop en postzegel).

Enveloppen

Minimum afname is 10 stuks. De enveloppen zijn van stevige kwaliteit. Afhankelijk van het formaat krijgt u de kleuren die wij hebben te zien. De meeste formaten leveren we in acht kleuren nl wit, zachtblauw, lichtrose, oceaanblauw, fuchsia, appelgroen, feloranje en koraalrood. Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, ongeacht de kleur.


Betaalmethoden

U kunt bij ons de bestelling direct betalen met Ideal, Credit card of Mister Cash (voor België). 
betaalmethodes
 
Het is ook mogelijk de betaling vooraf te voldoen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan na de geboorte ook de bestelling voor u doorzenden naar de drukker.
 
Extra producten van je kaartje

Prijs inclusief verzending

Canvas 30x30 cm: 
voorkant van je kaartje op een canvas

€ 39,50

XXL-kaart 24x24 cm:  
jouw kaartje in het supersize formaat

€ 9,50

Mok:
voorkant van jouw kaartje op een mok

€ 19,50

Tegel: 
voorkant van jouw kaartje op een tegel

€ 22,50

Wil je je canvas, tegeltje of mok net even anders als je kaartje? Wil je bijvoorbeeld een datum toevoegen of een andere lay-out, neem dan na je bestelling contact met ons op.

Stijlen / Thema's
Dieren
Met foto

Enveloppen vooraf

Ik-geboren

Heeft u vragen?
Wij helpen graag!
010-2131415