Werkwijze

Bij Ik-Geboren  kunt je met behulp van een echte ontwerptool zelf je geboortekaartjes maken. Je kunt alle teksten aanpassen en bij de meeste geboortekaartjes ook de kleuren. Op deze manier kun je het geboortekaartje geheel naar eigen smaak aanpassen. We beschrijven hier de stappen om je eigen geboortekaart te maken en online bestellen.

Stap 1 : kies een geboortekaart

Je start met het kiezen van een geboortekaartje dat het meest aan je wensen voldoet. Blader rustig door alle geboortekaartjes heen en maak je keuze. Door op een kaart te klikken ga je naar de detailpagina en krijg je de voor-, binnen- en achterkant van het geboortekaartje te zien. Heb je je keuze gemaakt, klik dan op 'Maak deze kaart'. De ontwerptool wordt gestart en jouw gekozen geboortekaartje wordt geladen.

 

Stap 2 : Pas de geboortekaart aan

In de ontwerptool kan je vervolgens je geboortekaartje gaan aanpassen: teksten veranderen, items verplaatsen, achtergrond kiezen, foto toevoegen, etc. Gebruik de knoppen 'Buitenkant' en 'Binnenkant' om je veranderingen in die zijdes aan te brengen. Tevreden? Druk dan op de disk icoon om je ontwerp op te slaan.

Stap 3: Account aanmaken

Je ontwerp opslaan (en later ook je bestelling plaatsen) kan alleen als je een account aanmaakt. Mocht je dat nog niet gedaan hebben dan is dit een goed moment. Je wordt automatisch naar een inlogscherm geleid. Nog geen account? Dan kan je die ook vanuit dat scherm aanmaken. Je ontwerp is nu opgeslagen onder jouw account. Je kunt het ten alle tijde weer oproepen om later verder aan te werken.

 

Stap 4: Drukproef aanvragen

Wil je weten hoe je geboortekaartjes er in druk uitzien voor je bestelt? Voor € 1,60 maken we een proefdruk van je ontwerp. Voor alle zekerheid. Open je geboortekaartje en druk op de knop bestellen. Je komt nu in het bestelmenu terecht. Selecteer de optie Drukproef (één kaart) en druk op de knop verder. Na afronden van de bestelling wordt je proefdruk binnen enkele dagen naar je toe gestuurd.

 

Stap 5: De baby is geboren!

Ja, nu is het echt zover. De echte gegevens moeten worden ingevuld op je geboortekaartje. Alle gegevens bij de hand? Log in op je account op Ik-Geboren en open je ontwerp opnieuw. Vul de ontbrekende gegevens in je kaart en klik op bestellen. Je gaat opnieuw naar de bestelpagina en kies nu kaarten al dan niet met enveloppen. Heb je je bestelling voor 12 uur afgerond (van ma t/m vr) dan wordt deze in de regel de volgende dag geleverd.

Stijlen / Thema's
Dieren
Met foto

Enveloppen vooraf

Ik-geboren

Heeft u vragen?
Wij helpen graag!
010-2131415